Welkom

Welkom op de site van het Bridge Beter Toernooi.

Voor de 17e maal alweer organiseren we dit tot in de verre omgeving bekende toernooi.

Mede vanwege de wijziging van speellocatie, tot 2017 speelden we in de kantine van de SWA, sindsdien in de zaal van Avifauna, hebben we gemeend onze website in een nieuw jasje te moeten steken. Het resultaat ziet u voor u.

Als u het ingevulde inschrijfformulier  verzendt en per paar € 50,- overmaakt, dan ontvangt u z.s.m. daarna een bevestiging van uw inschrijving.

Eind oktober ontvangt u nogmaals een bevestiging hiervan.

De formule van het toernooi is als volgt. In de ochtendzitting wordt de speel sterkte zoveel mogelijk verdeeld over de 8 lijnen. In de middag zijn er 7 lijnen. Deze lijnen zijn tot stand gekomen uit de eindstand van de ochtendzitting. Van elke lijn gaan de eerste 2 paren uit de ochtendzitting naar lijn A, de volgende 2 paren naar lijn B, etc etc.

Uit elke lijn krijgen de eerste 4 paren een prijs.

Ook dit jaar hebben we weer een professionele fotograaf de hele dag rond lopen en u kunt dagen na het toernooi alle foto’s bekijken van deze gezellige dag.

Ten slotte: mocht u na de lunch nog tijd over hebben, dan kunt u nog een fijne wandeling door het park maken. Houdt u wel de tijd in de gaten!